Vanzari Imobile Retrocedate

Releveu-Gr. Ionescu nr. 28

Imobil amplasat in zona Lizeanu, gard in gard cu Cimitirul Reinvierea. Terenul are o suprafata de 452 mp, iar cele doua corpuri de cladire, demolabile, au o suprafata totala de 164,23 mp. Imobilul dispune de toate utilitatile, este intabulat si are toate actele la zi. Pretul de vanzare este de 70.000 euro negociabil. In imobilul respectiv mai este un proprietar al unui apartament de doua camere in suprafata de 45 mp, care la randul sau doreste sa vanda. In acest caz intreaga suprafata scoasa la vanzare este de 497 mp.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Planul locuintei, str. Delea Veche nr. 33 Imobilul este situat in sectorul 2 la aproximativ 150 m de intersectia Calea Calarasilor cu str. Delea Veche, pe Delea Veche la nr. 33. Este compus din 401 mp teren si 121 cladire parter si subsol, demolabila.Pretul de vanzare, 75.000 euro negociabil. Toate actele la zi, inclusiv intabularea. Imobilul este racordat la toate utilitatile.demolabila.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 Releveu Ap. 5 (fost 4) str. Brezoianu nr. 58 Apartament mansarda in suprafata de 96,32 mp situat in cladire robusta din zona Sala Palatului – Parcul Cismigiu, pe strada Ion Brezoianu nr. 58. Pretul de vanzare, 65.000 euro negociabil. Toate actele la zi, inclusiv intabularea. Apartamentul dispune de toate utilitatile.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Plan de amplasament si delimitare, Pargarilor nr. 34, sect. 2

Imobilul este situat in sectorul 2 la aproximativ 250m de intersectia str. Maica Domnului cu str. Pargarilor, pe str. Pargarilor la nr. 34. Este compus din 317 mp teren si 65 mp cladire parter, demolabila.

Pretul de vanzare 120.000 Euro. Toate actele la zi inclusiv intabularea. Imobilul este racordat la toate utilitatile.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 

Terenul este amplasat intr-o zona industriala pe str. Depozitelor, cu iesire la raul Arges (fara a fi zona inundabila). Are o suprafata totala de 27.750 mp cu o deschidere stradala de 86,20 ml la un drum de acces de 4 ml. Beneficiaza de toate utilitatile zonei, apa curenta, canalizare, electricitate, gaze. In imediata apropiere se regasesc centre comerciale si sediile unor firme.Vanzarea se poate face imediat!Contactati-ne pentru mai multe detalii. PRETUL ESTE NEGOCIABIL!!!

Vandut

Teren liber str. Vanatori nr. 5, sector 5, zona Piata Constitutiei, cu deschidere stradala de 10 m. Toate actele la zi, inclusiv intabularea. Beneficiaza de toate utilitatile zonei. Vanzarea se poate face imediat. Contactati-ne pentru mai multe detalii.Pret negociabil: 1000 Euro/mp

Vandut

  Apartament ultracentral, str. Batistei nr. 28A, 80,01 mp suprafata construita si 46 mp teren aferent. Constructie solida, stare excelentă, acces stradal. Se poate amenaja conform cerintelor cumparatorului. Ideal pentru profesii liberale (cabinet avocatura, notariat, cabinet stomatologic, coafor etc.). Ocazie !Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Vandut

 

2 Apartamente si teren aferent situate in str. Brezoianu nr. 58, langa Sala Palatului si parcul Cismigiu.

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Pret negociabil.