+4 021. 411.77.20
office@realgrup.ro

Cerere sponsorizare

REAL GRUP INVEST SA - OFERĂ SPONSORIZĂRI!

Legea sponsorizării și Codul fiscal permit societăților comerciale plătitoare de impozit pe profit sau pe venit să ofere sponsorizări organizațiilor din anumite domenii și să beneficieze de facilități fiscale, în anumite condiții prevăzute de lege.

În cazul sponsorizărilor efectuate către entități persoane juridice fără scop lucrativ, inclusiv unități de cult, sumele aferente acestora se scad din impozitul pe profit/venit datorat, în limitele prevăzute de Codul fiscal, doar dacă beneficiarul sponsorizării este înscris în Registrul entităților/unităților de cult la data încheierii contractului de sponsorizare.

Dacă doriți să ne propuneți sponsorizarea activității sau a unui proiect din cadrul Asociației, Fundației sau ONG-ului dumneavoastră, vă rugăm să:

– completați Cererea de sponsorizare atașată aici, Anexele constând în Nota de informare și Declarația, precum și documentele menționate în cererea de sponsorizare;

– să ne transmiteți Cererea de sponsorizare, împreună cu Anexele și documentele atașate, fie prin Poșta Română la adresa: București, str. Progresului nr. 134-138, Corp B, Parter, Sector 5, fie la adresa de email: office@realgrup.ro cu subiectul ”Cerere sponsorizare_Denumire entitate solicitantă, până la data de 31 Octombrie.

REAL GRUP INVEST SA va evalua propunerile de potențiale sponsorizări și va susține inițiativele/proiectele care aduc Plus Valoare societății și care au impact asupra unui grup mare de oameni sau chiar a societății în care trăim.

Contractele de sponsorizare vor fi încheiate în ultimele două luni ale anului în curs pe modelul societății REAL GRUP INVEST SA.

Descarcă Cerere sponsorizare

Descarcă Declarație Anexă Cerere de Sponsorizare

Descarcă Notă de informare privind prelucrarea DCP Sponsorizare

Call Now ButtonContacteaza-ne