+4 021. 411.77.20
office@realgrup.ro

REAL GRUP INVEST

Cine suntem ?

Cine suntem ?

De ce REAL GRUP INVEST ?

De ce REAL GRUP INVEST ?

Pentru că avem soluții la toate problemele pe care dvs. le întâmpinați pe parcursul retrocedării: demersuri multe și complicate, acte greu de găsit, pericolul unei dispoziții de respingere sau a unei decizii de invalidare, subevaluarea imobilului, cheltuieli substanțiale și multe, multe altele.

Facem plata cheltuielilor necesare!

REAL GRUP INVEST face plata cheltuielilor necesare aferente demersurilor ce se impun, de la prima întâlnire și până la soluționarea definitivă a dosarului de retrocedare, în natură (intabularea imobilului în cartea funciară) sau sub formă de măsuri compensatorii (încasarea banilor). Vom achita onorariile ce se impun, cheltuieli de obținere a actelor ce lipsesc din dosar etc;

Onorariul companiei noastre îl veți achita doar la data când veți obtine drepturile ce vi se cuvin și constă într-un procent din rezultat, convenit împreună, care va acoperi atât cheltuielile efectuate de noi până la finalizarea retrocedării, cât și toate taxele și impozitele firmei noastre;

Experiență solidă probată prin rezultate!

Oriunde s-ar găsi dosarul dvs. (Primărie, prefectură, comisii, ministere, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor- Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților – ANRP), avem experiența necesară pentru soluționarea problemelor ce îl blochează;

Noi vă scăpăm de griji, de bătut drumurile și de cheltuieli!

Ce facem pentru dumneavoastră!

Obținem actele pe care le cunoaștem din experientă ca necesare pentru ca dvs. să obțineți o soluție favorabilă; 

Facem demersuri în fața autoritaților administrative din domeniul retrocedărilor;

Avem soluții pentru toate problemele care pot aparea pe parcursul unui dosar de retrocedare;

Supraveghem si urmărim încasarea despăgubirilor ce vi se cuvin;

Îndeplinim formalitațile necesare pentru ca dvs. să intrați în posesia imobilelor retrocedate în natură, le înscriem în cartea funciară și intermediem vânzarea acestora.

Întrebări și răspunsuri!
Întrebări și răspunsuri!

Da, prețul fiind negociat în cadrul unei întâlniri.

Da, inclusiv de efectuarea cadastrului și înregistrarea imobilului la cartea funciară.

Ne putem ocupa de dosare din alte zone decât București și Ilfov, în funcție de locație și de stadiul soluționării acestora. Vă rugăm să ne contactați!

Da, avem multe colaborări de acest fel. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați!

Soluționarea dosarului de retrocedare depinde de autoritățile statului: de viteza lor de lucru și de termenul în care răspund la solicitări. Din această cauză, deși compania noastră are tot interesul ca retrocedarea să se facă repede, NU se poate angaja la un termen limită de soluționare.

Se lucrează numai pe bază de contract, pe care îl veți studia atent și negocia înainte de semnare, dumneavoastră și, dacă solicitați, rudele și/sau avocatul care vă reprezintă. Comisionul se stabilește prin acordul părților, în funcție de dificultatea rezolvării dosarului.

Call Now ButtonContacteaza-ne